Balletkalender

Hou jij van ballet en zoek je naar een leuke jaarkalender? Dan vind je op deze pagina een aantal opties. Je kunt kiezen voor een standaard kalender, maar het is ook mogelijk om de kalender te personaliseren met een eigen foto. Dus hou je niet van ballet, maar heb je wel een heel mooie dansfoto van jezelf, dan is het ook de moeite waard even te kijken. Ook dan kan ik je helpen!

Alle kalenders worden gedrukt bij een vaklab (geen internetdrukker) en zijn daardoor van zeer goede kwaliteit.

Kijk hieronder naar de verschillende opties.

Black friday deal!

Luxe A3 jaarkalender

Balletkalender

Deze luxe Balletkalender op A3 formaat bevat bij iedere maand een foto met daarbij een mooie dansquote. Het grote formaat maakt deze kalender een echte blikvanger in je kamer.

Het is zelfs mogelijk deze kalender te personaliseren met een eigen foto, of als het om een dansschool gaat met een eigen logo.

De prijs van deze mooie grote kalender is normaal 30 euro met , maar alleen in het black friday weekend 25 euro inclusief verzending!

30 x 60 cm kalender

Kalender met enkele foto

Deze kalender is voorzien van 1 foto met een mooie quote. Het grijze vlak wordt voorzien van een maand-scheurkalender.

Deze kalender kost slechts 15 euro (excl verzendkosten).

30 x 90 cm kalender

Kalender met enkele foto

Deze grote kalender is voorzien van 1 foto met een mooie quote. Ook hier komt onderin het grijze vlak een maand-scheurkalender.

De kosten van deze kalender zijn 16,95 euro (excl verzendkosten).

30 x 60 cm of 30 x 90 cm kalender

Gepersonaliseerde kalender

Misschien hou je helemaal niet van ballet? Of misschien heb je van jezelf zo'n mooie dansfoto dat je deze heel graag op een kalender wilt hebben.

Of je bent een dansschool en wilt een kalender voorzien van een eigen mooie foto met een logo. Ook dat is mogelijk vanaf 15 euro per kalender (excl verzendkosten) voor het kleinste formaat.

Op de voorbeelden staan twee 30 x 90 cm kalenders afgebeeld. Uiteraard kun je deze ook bestellen in een 30 x 60 cm formaat. En in plaats van één foto, is het ook mogelijk en collage van verschillende foto's te maken.

Ook leuk voor bedrijven of dansscholen om als eindejaarsgeschenk weg te geven. Informeer naar de mogelijkheden bij hogere oplages.