Dansfotoshoot in de studio

Op zaterdag 29 augustus in samenwerking met Danthé en LG Dance

Tesselhof Media organiseert samen met Danthé dans en theater en LG Dance op zaterdag 29 augustus een dansfotoshoot in de fotostudio in Borculo. Door als ervaren dansdocent/choreograaf en professioneel fotograaf de handen ineen te slaan, ben je als danser gegarandeerd van mooie foto's. Dansdocent Lidy Hungerink (mede eigenaar van Danthé en docent bij LG Dance) zal je tijdens de shoot aanwijzingen geven, maar als je zelf een idee hebt zullen we dit met elkaar perfectioneren tot een mooie foto.

We maken foto's voor een witte achtergrond en er is tevens een echte houten balletbarre aangewezig in de studio waar we foto's aan kunnen maken. Ook hebben we tutu's en andere danskleren in verschillende kleuren die je kunt gebruiken.

Deze fotoshoot is voor alle leeftijden en diverse dansstijlen.

De kosten voor deze fotoshoot zijn slechts 45 euro per danser. We plannen dan twee dansers per half uur. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en is het mogelijk om tussendoor van kleding te wissen. Wil je graag samen met je dansmaatje, dan kan dat.

Je ontvangt binnen enkele weken na de shoot 5-8 digitale bestanden in hoge resolutie.

Daarnaast hebben we leuke aanbiedingen voor extra fotoproducten of wanddecoratie om bij te bestellen. Want het is natuurlijk zonde als de foto's op de computer blijven staan.

Geef je op voor 1 augustus en ontvang een 30x40cm print gratis!

Enkele voorbeelden

Klik op onderstaande button om op te geven