Marketing & Communicatie

Marketing &
Communicatie

Heb jij een goed verhaal te vertellen? Dan wil je natuurlijk dat dit verhaal op een manier die bij jouw doelgroep past bij ze terecht komt. Hier kun je op verschillende manieren voor zorgen en ik kan je daarbij helpen.

Print

Door print op een goede manier in te zetten kan het de merkbekendheid of beleving rondom jouw merk vergroten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan branded content

Statistieken

Wat was het bereik en het resultaat van een campagne? Wat scoort wel en wat niet? Door de statistieken goed te analyseren kun je dingen aanpassen en weet je waar je doelgroep interesse in heeft. 

Digitale publicaties

Middels een Merkazine, een online magazine, kun je op een mooi visuele manier je bedrijf, merk of organisatie presenteren. Zo'n magazine kun je op je eigen website zetten, maar het is ook makkelijk in z'n geheel of op paginaniveau deelbaar via social media. 

Social Media

Met social media kun je een enorme doelgroep bereiken. De mogelijkheden van bijvoorbeeld Facebook zijn ongekend. Door slim om te gaan met Facebook-adverteren en andere social media mogelijkheden kun je binnen korte tijd veel resultaat behalen.

Deel deze pagina