Schoolfoto's in de studio

Laat op 27 juni of 11 juli alsnog een schoolfoto maken

Het coronavirus zorgt dat scholen aan strenge regels gebonden zijn. Een externe mag volgens de richtlijnen niet in de school komen. In de meeste gevallen betekekent dit: geen schoolfotograaf dus ook geen schoolfoto's. Maar wat zou het zonde zijn als van dit jaar de schoolfoto ontbreekt in het schoolfoto overzicht. Daarom heeft Tesselhof Media nu een oplossing bedacht 'Schoolfotografie in de Studio'.

Op zaterdag 27 juni en 11 juli bouwen wij de fotostudio op aan de Lochemseweg 58 in Borculo en is het mogelijk toch een schoolfoto te laten maken. Net als bij echte schoolfotografie zijn er geen opnamekosten, je ontvangt binnen enkele weken nadat we foto's hebben gemaakt inlogcodes via de mail om de foto's te bekijken en bestellen. Je betaalt dus alleen voor wat je afneemt.

Kinderen uit heel Berkelland, maar ook daarbuiten zijn welkom om een schoolfoto te laten maken.

Keuze uit achtergronden

Normaal bij schoolfotografie heb je als ouders geen keuze, maar in dit geval mag je als ouders zelfs kiezen voor welke van de twee achtergronden je je kind gefotografeerd wilt hebben. Het zijn uiteraard geen uitgebreide fotoshoots maar sessies van 5 minuten per kind. Natuurlijk kunnen er ook broer-zus foto's gemaakt worden.

Misschien is het wel leuk om deze schoolfoto te voorzien van iets wat aan de coronatijd terug doet denken. Is er iets wat je kind deze periode veel gedaan heeft? Neem dat dan (als het kan) mee naar de studio.

Uiteraard werken we volgens de richtlijnen van het RIVM.

Klik op onderstaande button en geef je kind(eren) op!